6. elokuuta 2014

EKAA KERTAA KEINUMASSA

Me lähettiin eilen illalla koko porukka kävelylle ulos. Otettiin koirat ja Rosa ja mentiin. Kävelyn jälkeen poikettiin naapuripihaan vähän keinumaan! Olin jo pitkään miettinyt, että jokohan tota pikkuneitiä uskaltais keinuttaa, ja enää en sitten maltannut, sillä pakkohan sitä on kerran kesässä keinutella! Rosalla oli oikein mukavaa ja tykkäsi paljon. Hymyili ja naureskeli vaan niin muikeana kuin olla ja voi. Jos helle illaksi vähän taas hellittäis, niin mennään varmaan uudelleen tänään. 

Onko teille tärkeää, että lapsi osaa nousta itse lattialla istumaan, ennen kuin istutatte vaikka esim. keinussa tai ostoskärryissä? Menettekö tarkkaan neuvolan käskyjen mukaan, vai sen mukaan, minkä itse parhaaksi koette?

2 kommenttia:

  1. Meillä noustiin vasta muutama päivä sitten itse istumaan lattialla (poika 7,5 kk) ja olen kyllä istuttanut lattialla heti kun täytti puolivuotta (: pikku pätkiä alkuun tietenkin, nyt jo jaksaa istua aika pitkään... Keinumassakin ollaan käyty jo reilu 6 kk asti ilman mitään tukia, pistän pojan 'nojaamaan' hieman eteenpäin että pysyy hyvin (: ja itse menisin niinkuin parhaaksi nään (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäki vähän harjotutin tota tytsykkää istumiseen siinä 6kk paikkeilla. Syöttötuolissa on jo istunut pidemmän aikaa, ehkä viikon tai kaks ja istuu siinä oikein topakasti. Ostoskärryissä ollaan ihan hetki testattu pitää ja sekin onnistu hyvin!

      Mä taidan itse olla tota välimaastoa... en mene täysin neuvolan käskyjen mukaan ihan joka asiassa, kun taas toisessa asiassa teen sokeasti juuri sen, mitä neuvolassa neuvottiin.

      Poista

feel free to comment!