7. elokuuta 2014

SYÖTTÖTUOLIASIAA!

Mikä syöttötuoli teillä on kotona? Minkä olette kokeneet parhaaksi?

Meillä oli aluksi käytössä Tripp trapp, mutta musta se oli meidän seitsenkuiselle tytölle vähän turhan suuri. Ja lisäks mä potkasin joka kerta pikkuvarpaan ko. tuolin jalkaan, kun kävin keittiössä. Meillä on se kuitenkin tallessa ja otetaan se varmastikin takaisin käyttöön Rosan vähän kasvettua.

Nyt meillä on ollut reilu viikonpäivät tämmönen Ikeasta ostettu Antilop syöttötuoli käytössä ja tykkään kyllä tosi paljon!
Tuoli on varsinkin vähän pienemmälle vauvalle tosi tukeva istua. Toisin kuin tripp trapp:issa, tässä ei lapsi pääse keikkumaan ja heilumaan ja tässä on myös vyöt, mistä plussaa! Omasta mielestäni Rosa istuu tässä uudessa tuolissa huomattavasti paremmassa asennossa, mitä vanhassa. Lisäksi toi pehmuste on aivan todella, todella ihana! 

Muuten Antilopin ulkonäkö on vähän karu, mutta mukavan yksinkertainen. Mutta se on pienen ja siron koonsa vuoksi meidän nykyiseen keittiöön todella hyvä. Meillä kun on melko ahdas keittiö (eilen tosin meille tuli aiempaa vähän pienempi pöytä, joten sekin antaa vähän tilaa lisää). Tähän en ole vielä varpaitani kolauttanut, onneksi! 

Oon kyllä tosi tykästynyt tähän ja jos joku miettii erilaisia syöttötuolivaihtoehtoja, niin tässä olisi hyvä ja kätevä tuoli todella edullisella hinnalla, suosittelen. Muistaakseni tää makso vaan parikymppii ton pehmusteen kanssa.

Äkkilähdöt

2 kommenttia:

  1. meillä on baby dan merkkinen syöttis joka on toiminta-ajatukseltaan samanlainen kuin tripptrapp että kestää "koko elämän". Olen kyllä miettinyt myös muovisen syöttiksen hankkimista koska sen peseminen suihkussa olisi niin helppoa:p varsinkin kun meidän neiti 10kk harjoittelee tällä hetkellä itse syömistä joten sotkua syntyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi muovinen on kyllä ihan paras mahdollinen vaihtoehto! Ainakin tämmöselle vähän pienemmälle pallerolle. Tripp trappiin sitten vähän isompana!

      Poista

feel free to comment!