22. elokuuta 2014

PIECES LIV BAG

Tilasin tuossa noin viikko taaksepäin itselleni boozt:ilta uuden laukun. Kriteereinä oli vaalea väri, vähintään kaksi ulkoista sivutaskua, olkahihna ja kätevä koko. Tämä tilaamani laukku oli kuvissa kivempi, kuin luonnossa, mutta tykästyin laukkuun siitä huolimatta ekan käyttökerran jälkeen. Koeajoon se pääsi tänä aamuna, kun käytiin Rosan kanssa aamulla kaupassa. Huomasin, että siitä repsottaa ompeleet vähän kantohinan kohdalta. Toivottavasti ei hajoa heti.

Laukkuun mahtuu hyvin kaikki tarvittava: yksi vaihtovaatekerta tytölle, maitopurkki, nokkamuki/tuttipullo, muutama vaihtovaippa, kosteuspyyhkeet ja lisäksi kaikki äitin roinat! Pieni, mutta tilava. Huomattavasti kätevämpi, mitä mun nykyinen jättikokoinen musta nahkalaukku, missä vain yksi pikkutasku ja sekin on laukun sisäpuolella. Mitäs tykkäätte? 




2 kommenttia:

  1. Ihana laukku, voisin itsellenikin tilata samanlaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Aika edullinen ja erittäin kätevä, kun on noita sivutaskuja sekä sisä- että ulkopuolella. Ei huku kaikki tavarat yhteen isoon taskuun! Ja ton pitkän olkahihnan totesin myös todella hyödylliseksi! Hintaa tolla taisi olla about viitisenkymppiä.

      Poista

feel free to comment!