8. elokuuta 2014

ROSA 7KK

Tää postaus tulee tosi tosi paljon myöhässä, koska Rosahan täytti 7kk jo heinäkuun 20. päivä. Yritän jatkossa tehdä nämä kuukausi katsaukset ajallaan, jotta blogikin pysyisi ajantasalla.
Meidän seitsenkuinen tytär osaa ryömiä lujaa ja lähtee karkuun, kun huomaa, että äiti tai isi tulee lähelle. Menee koirien perässä ja härnää niitä. Nousee sylissä ja rattaissa istumaan, ei kuitenkaan lattialta itse. Menee jatkuvasti konttausasentoon ja karhukävelyasentoon ja hytkyy. Ääntelee entistä monipuolisemmin ja yrittää matkia kuulemaansa. Nostaa kädet pystyyn, kun haluaa syliin, ja kitisee aiempaa useammin äidin perään. Tytölle on tullut temperamenttia ja luonnetta. Enää ei ollakaan vaan kiltisti, vaan aletaan kiukutella, jos ei saa tahtoaan läpi, esim. ei saa mennä johtojen luokse. Kielloille vain virnuillaan. Sellainen se on, meidän ihana vauva!
Rosan 7kk neuvolakäynniltä tuli tällaista tekstiä neuvolakorttiin: 
Paino: 9260g, pituus: 68cm ja py: 45cm.
"Suloinen pikkuneiti sinusta on kasvanut. Olet kasvanut hienosti. Naurat valloittavasti ääneen, olet aurinkoinen luonne. Puhelet kovasti, ryömimällä liikut, valloitat lattian aktiivisella touhuamisella. Perhe voi hyvin. Mahdollisesti muutto edessä."

Seuraava neuvolakäynti on 18.8 ja silloin onkin 8kk neuvolalääkäri. Harmi vaan, että meidän neuvolantäti vaihtuu. Tykättiin Rosan kanssa ihan kauheesti nykyisestä. Jotenkin tosi sympaattinen täti, hupsutteli aina Rosan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

feel free to comment!