5. elokuuta 2014

INSTAGRAM #1

1. Leivoin yks ilta kinkkupiirakkaa, ja ai että, miten hyvää siitä tuli! // 2. Rosan kanssa iltakävelyllä ihanassa ilta-auringossa. // 3. Leikkihetki vauvojen kesken. Ihanaa, miten hyvin noi tuleekaan toimeen kaikki keskenään! // 4. Yks päivä tuli lunta, rakeita ja vettä (varmaan yhtäaikaa...) ihan taivaan täydeltä.
1. Rosalla ja Yodalla taistelu käynnissä. Kumpi mahtaakaan voittaa? // 2. Viinirypäleitä. Ei sen kummempaa, aina yhtä herkullista. Rasia meni varmaan alle kymmenessä minuutissa... // 3. Kävin kirpparilta shoppaamassa Rosalle paljon pinkkejä vaatteita. Uusi yökkäri pääs heti kokeiluun! // 4. Leikit kesken, mutta silti täytyy poseerata heti, kun näkee puhelimen tai kameran.
1. Käytiin sateen jälkeen istuskelemassa meidän pihan grillikatoksella. // 2. Rosan eka vesimelonin palanen! Meni enemmän leikkimiseks, kun syömiseks. // 3. Jäbä-herra parvekkeella ottamassa arskaa. Jotenkin kyllästyneen näkönen, ehkäpä? // 4. Iltalenkillä käydessä matkan varrella oli ihanan paljon erilaisia kukkasia! Oon niin ilonen, että täällä on näinkin hyvät lenkkeilymaastot!



Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

feel free to comment!